Cihan Özkan - Sosyal Bilgiler Öğretmeni

1981 Adıyaman Kahta doğumluyum. İlkokulu Güdülge Köyü İlköğretim Okulu’nda okudum. Orta ve lise öğrenimimi Kahta Lisesi’nde tamamladım.1998 yılında Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne kayıt yaptırdım. 2001 yılında 4. Sınıfta bu bölümü terk ederek tekrar sınava girip İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümüne kayıt yaptırdım. Bu bölümden 2006 yılında mezun oldum. 2007 Şubat ayında Şanlıurfa ili Ceylanpınar ilçesi Saraççeşme İlköğretim Okulu’nda meslek hayatıma başladım.2010 yılında İstanbul iline tayin sonucu geldim.Güngören, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde çeşitli okullarda çalıştım. En son 2018 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Ortaokulu’na kendi isteğimle görevlendirildim.Halen bu okulda meslek hayatıma devam etmekteyim.