Okulumuzun “Yeni Koronavirüs” (Covid-19) Önlemleri

Sayın velimiz,
Dünya gündeminde olan “Yeni Koronavirüs” (Covit-19) solunum yolu enfeksiyonunun yayılmasını önlemek amacıyla okulumuz gerekli tedbirleri alarak dezenfeksiyon işlemlerini maximum seviyede yürütmektedir. Rutin olarak gün içerisinde teneffüslerde sınıflar havalandırılmış, sınıflar, sıralar, kapı kolları, elektrik düğmeleri, yerler ve koridorlar olmak üzere dezenfektan maddeleri kullanılarak temizlenmiştir. Tuvaletler her teneffüs sonrası dezenfektan maddelerle silinmiştir. Öğrenci ve velilerimize hijyen anlamında gerekli uyarılar yapılarak Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan bilgilendirici broşürler tüm öğrencilerimize dağıtılmış ve hijyen kurallarını içeren afişler tüm koridorlara asılmıştır. Okulumuzda her gün yapılan dezenfektenin yanı sıra Fatih Belediyesi Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm okul binamız dezenfekte edilmiştir. Aynı şekilde ulaşım hizmeti kapsamında tüm okul servislerimiz de dezenfekte edilmiştir.

Sağlık önlemleri sebebiyle okulların kapalı olacağı süre zarfında eğitim sürecinden kopmamak adına tüm derslerden ödevler ve materyaller öğrencilerimize verilmiştir. İletişim araçları ve online formatlar üzerinden öğretmenlerimiz konu ve ödev takibi yapacaklardır. Bu süreçte yapılacak açıklamalar takip edilecek ve gelişmelere paralel olarak önlemler almaya devam edilecektir. Herkese sağlıklı günler dileriz.

Sahakyan Nunyan İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü