UNESCO-SEMEP 2023 - “En Ayrıntılı Çalışma” Ödülü

7.Sınıf öğrencilerimizden Nirva Şarklı, Karen Jilda Abacı ve Anais Demirci, MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Marmara Bölgesi Koordinatörlüğünde düzenlenen UNESCO-SEMEP gününde “Küresel İklim Değişikliği Tedbirleri; Enerji Tasarrufu, Suyun Toprağın Korunumu ve Endüstriyel Geri Dönüşüm” konulu yapılan çalışmalarda aktif yer aldılar. Hazırladıkları proje ile “En Ayrıntılı Çalışma” ödülünü almaya hak kazandılar.

7.Sınıf öğrencilerimizden Maria Karacaoğlu, Lukas David Günay, Daron Devletoğlu’nun aynı konuda hazırlamış oldukları Afiş Çalışması sergi alanında sergilendi.
7.Sınıftan öğrencilerimizden İnara Öcal, Lia Hazaryan, Nirva Şarklı, Nayat Keşiş, Karen Jilda Abacı, Lia Akkuş ve Anais Demirci hazırladıkları kamu spotu çalışması ve özgün şarkı için “Sosyal Medya Paylaşım Plaketi” almaya hak kazandılar.
Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.